Social smile anak sebulan setengah

Salam semua. Nak tanya mak-mak yang berpengalaman. Selalu bayi umur berapa akan tatap dan senyum dekat kita? Anak saya dah sebulan setengah masih tak senyum dan tatap muka saya. Kalau ikut apps ni, ini kes merisaukan. Dan patutnya umur sebegini bayi paling tertarik dekat ekspresi muka mak ayah dia. Tapi anak saya belum lagi. Asyik termenung/pandang tempat lain. Tolong share pengalaman atau nasihat. Terima kasih.

1 Trả lời

xbrani nk Komen lbh2... sbb ank saya ada respon senyum Dan semua tu.