Ibu yang bekerja

Salam semua.. nak tanya lah,bakal2 ibu yg bersalin yg jenis bekerja,korang start mula cuti waktu minggu yg ke berapa ya yg dah masuk 3trimester ?? saya dah 34week tapi belum mula cuti lagi,atau bergantung pada badan kita sendiri..? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

13 Các câu trả lời

sya pon masih bekerja lg dh 35 week. just tggu tanda2 nk bersalin directly pergi. bag2 dah stanby dlm kereta

2y trước

sama la x larat.. tu yg x kemas2 lagi.. pjj dgn husbnd.. lg 3 mnggu baru dia dpt balik.. x tau la hrp sempat la dia tlg sediakn beg..