Nak buat scan

Salam semua, nak tanya la, sy ttc 5tahun mempunyai retroverted uterus (rahim terbalik) malam tadi buat test alhamdulillah positive. Kalau ikut apps, kiraan week dalam 4mggu 6hari..bila waktu sesuai buat scan? Kalau based upt confirm pregnant laa kan?

Nak buat scan
17 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Boleh scan masa 8 - 10 minggu. InsyaAllah clear. In between nak tunggu masa scan tu masa folic acid tau. Jgn buat kerja berat. Tc mami❤️

alhamdulillah tahniah sis,saya pun rahim terbalik,baby saya da umur 9bulan sekarang,semoga urusan sia dipermudahkan🥰

5w ke 6w ke boleh dah nak gi scan. aah , kalau ikut logik UPT terang sangat tu positive lah tu.

Better 8w ke atas kut sis.. Pengalaman sy 3 3 8w keatas sy scan..

sy pergi scan mse 6week untuk confirm kan pregnant

6-8w blh scan

Tahniah sis..