18 weeks nak scan gender baby

Salam mommies. Nak tanya. Kalau dah 18weeks okay ke nak scan gender? Saya punya rahim terbalik saya risau awal sangat 18weeks ni. Tapi ada kawan dah ckp boleh dah nak pergi scan. Ada tak yg retroverted uterus sini? Senang tak nak scan gender baby and buat masa berapa weeks?

1 Trả lời

Saya rahim terbalik, buat scan gender masa 18week, alhamdulillah nampak dah gender girl masa ni sebab baby dah membesar even kita retroverted uterus benda ni tak menggangu utk scan bila dah masuk trimester 2, mcm sepupu husband saya buat masa 16week, baby boy time ni mmg senang nampak

2mo trước

Ohh yeke. Okay tq sis for the info 👍🏻 inshaaAllah harap baby bagi kerjasama lah time nak scan nanti 🤭