Barang mommy

Salam semua, nak tanya apa je ye keperluan ibu selepas bersalin nanti ?? sebab ni anak 1st tak tau apa2 lagi and rasa mcm pantang sndiri sebab family jauh...

6 Các câu trả lời

Dont pantang sendiri sebab once u dah beranak,ur badan will switch off sendiri.u akan lemah and nak rest je..serious. aku sampai 2bulan lebih baru larat nak buat itu ini sendiri.dalam 3hari lepas beranak mmg payah nak angkat badan sendiri. My pantang,mak i buat paling simple. Minum air halia and makanan yamg panas2.

Confinement service skrg dah byk, lg2 anak 1st byk benda yg kita kena belajar.. Bdn pun lps bersalin ambil masa utk pulih.. Sebaik baiknya klau pantang sendiri n ada extra duit ambil la confinement service..

Sorry nak celah Nak tny skit Kain bedung beli berpa ye?

5y trước

Sis nk ke. Sy ad . Beli utk ttup mulut mkcik bwg ja..😅.. ad 10 helai xsilap..

Cb sis tgk kt checklist asian . Ad post tu

🤗🤗