Maksud Nama

Salam semua :) Nak tanya, ada sesiapa tahu maksud nama syaiha / syaihah/ shaiha / shaihah ? Berkenan nama tu, tapi tak jumpa maksud. Terima kasih ya :)) Selamat hari raya :)

4 Các câu trả lời

salam sis. kalau sis cari maksud nama yg ejaannya شائية memang takde maksud. tapi kalau sis cari yg ejaannya شائحة, ada 2 maksud. 1. cemburu 2. berhati-hati pada saya, perkataan tersebut tak sesuai utk dijadikan nama. moga membantu sis. saya ada degree bahasa arab jadi saya bantu setakat yg salah mampu 😊

2y trước

Hi awak.. boleh dapatkan maksud nama Melissa tak?

website ni boleh search maksud nama. saya rasa nama tu takde maksud.. https://nama.maxxmint.com/maksud

try amik faiha 😉 maksudnya pun baik , tgok at google yr

2y trước

hehe kalau boleh nak cari pangkal sy/sh :)

Haah saya dah try search takde maksud nama tu