Klink fertility kerajaan

Salam semua. Nak tanya. Ada ke Klink atau hospital kerajaan yang boleh buat fertility treatment? Sebab kalau nak ke klinik swasta boleh beribu kost. Terima kasih.

4 Các câu trả lời

Wassalam. First: Sis kena pergi klinik kesihatan beritahu doktor sis dh ttc 2thn lebih cthnya tapi masih belum dpt zuriat. Second: Doktor akan bagi surat refer Klinik O & G dkt hospital utk konsultansi dgn doktor pakar O & G. Third: Bila sis pergi Klinik O & G sis akan dpt tarikh appointment kerana mungkin pd hari tersebut & hari seterusnya doktor pakar sibuk. Keempat: Bila sudah tarikh appointment sis beritahu doktor pakar O & G segala masalah sis. Jika sis rasa sakit apa-apa yg tak normal pd bhgian peranakan pun kena beritahu. Tak jumpa waktu subur ke. Ikut je segala prosedur.

Rasanya semua hospital kerajaan ada sis.

Wslm.. ada, kna g hosp bhgn klinik O&G..

5y trước

Terima kasih sis. 🙏🙏🙏

Boleh sis Pegi bahagian o&g