salam nak tanya kalau lahir anak lua nikah .boleh ke pi scan kat klink klau belum buat buku pink .

8 Các câu trả lời

kalau private clinic, boleh jak sis.. ckp jk utk kepastian preggy atau x... kalau nk buat buku pink.. ckp jk sis single mother, nurse x kn psoalkn bnda lain.. paling2 nurse cuma akn ckp, IF suda nikah, inform mereka sj.. sbb nk kena update buku.. yg pnting sis bklinik awal..

boleh aje nak scan dekat klinik swasta.Kalau nak scan dekat klinik kerajaan kena buat buku pink..Tapi sekarang klinik swasta pun dah bolee bukak pink..Mana yang mudah ye..

scan kat swasta boleh je sis..lepas scan tu buat lah buku pink kat kk biase ni insyaAllah dipermudahkan segala urusan

Boleh je, tp kdng Dr mtk jgk nk tgk buku sbb nk tgk rekod penyakit ke masalah ibu2... Tp x wajib pun...

Nk scan kt klinik swasta dulu boleh. Tp utk further check up semua kena ada buku pink

3y trước

Depends klinik. Ada yg mahal dan ada yg murah, Standart rm80 ke atas

boleh rasenyee..xpii ttap kna ade buku pink tuu..sbb ade appointment bgai..

3y trước

iyaa nnti akak slow2 bagi tau

Mcm mna kuatkn hdup .. sy dh stress x thu nk buat ape dgn kndungn ni

3y trước

Aamiin ya rabb moga kabul doa awk

boleh.