Pitam dan perut memulas

Salam semua mommies. Saya preggy anak kedua n 7w. Harini saya kecundang puasa lepas perut memulas2, lpastu pitam. Saya dh ke klinik, doc ckp perut masuk angin n salah makan. Lpas balik klinik saya buka puasa n makan..tp masih rasa xsedap perut n loya2. Ada yg pernah jd mcm saya x? Ada tips untuk preggy dibulan posa ni x.. ##pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

ni pengalaman saye sis, spnjg sye mengandung Dan jatuh ke Bulan puasa mmg saye xpuasa Sbb HB sye low, BP sye low Dan Ada gastrik, saye sanggup ganti puasa 30 Hari dari sye mmudaratkan Kesihatan kandungan saye, apepun badan ibu2 tak Sama kalau xmampu xperlu utk teruskan puasa, Islam agama yg Indah.. mgkin perut sis Tu gastrik agaknye

2y trước

Tula.. saya ambik nasihat mommies semua demi kesihatan saya n baby dlm perut. moga dipermudahkan urusan kita smua ya aminnn