Kesan Scan Kandungan Dlm Rahim

Salam semua, mohon pencerahan. Sy ada persoalan.. betul ke x digalakkan scan bayi dalam kandungan kita? Maaf ya, sy baru first baby. Belum ada pengalaman lg. Ada kawan sy yg pnh bgtau sye macamtu sbb katanya boleh buatkan kandungan gugur.. Tapi pendapat sy, perlu juga kita kena scan kandungan kita sbb nak tahu keadaan bayi di dalam klu ada masalah kan.. Tp sy pun kurang pasti kesahihan dgn apa yg kawan sy bagitau tu sbb tu sy nak minta pendapat akak2 disini.. Terima kasih kakak semua.. ?

17 Các câu trả lời

xpe sis scan bape kali pn.. xde masalah..die guna gelombang bunyi je..