Bayi jatuh katil

Salam semua. Mohon bantuan. Anak sy 1 tahun jatuh katil semasa tidur. Ad sedikit luka dan berdarah di dahi. Mungkin ad terhantuk bucu meja sebelah katil. Lain2 muntah tiada. Perlu sy bawa ke klinik ke? Sy tgk lukanya mcm koyak. Tp kecil. Perlu bawa ke klinik ke?

Bayi jatuh katil
33 Các câu trả lời

better bawak sis.. anak sye calar skit2 doc still suruh bwak takot ade infection.. nty dorang akn bg ubt kuning tu.. xpon krim antibiotik untuk sapu kt luke tu..

X perlu bwak.biarkn je...sbb dlm ni ramai docter.senang dpt ubat..kan kan.tnggu ank second bru g spital abb ank first kne tnya org dlu..

5y trước

Pasal budak kene la sensetip xkn nk amik mudah ye dokk.

Better bawak ke klinik mummy..just utk kepastian dr yg pakar.. Mana2 komen yg menyakitkan hati tu, mummy abaikan ya.. Hope baby cepat sembuh..

Ya allah sis.. benda mcm ni tak perlu tanya pun.. tak kan la tak boleh pikir kalau dahi anak dh mcm tu💆🏻‍♂️

Hari tu anak saya jatuh dari tilam (bukan katil) tapi sy tetap bawa ke klinik sbb dahi benjol

klu muntah, bwk g spital tkut ad kcdraan dlman.. tp klu luka je xpe, letak ubat je

Tak perlu sis sapu minyak gamat je biar tak bengkak luka pun cpt kering nanti

Mcm besar je koyak tu..bawa jumpa doc dulu..cuci..risau kena jahit je..

Bawa jer..tkut2 ada pndrahan beku..sdiakn pyung sblom hjan sis

😓😓jgn tanya sini ibu..bawa ja p klinik/hospital...