Tips Selepas Positive

Salam semua, lepas dah positive hamil. Apa yang perlu saya lakukan ye? Jumpa doctor untuk scan berapa minggu? Buka buku pink berapa minggu ye? Macam mana saya nak check dekat mana saya kena buka buku pink? Terima kasih in advance.#ingintahu #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Masa saya pula dpt upt positive saya pantau je dlu sendiri (biarpun prnah ade sejarah gugur sblum). Selang 2w baru saya pg klinik swasta scan. Buka buku usually if swasta (12w mcm tu baru blh buka). If kk pula kena call kk tu amik appointment.

6w - scan di klinik swasta utk tgk kedudukan kantung 8-9w - scan di klinik swasta utk tgk janin & fetal heart 9-10w - walk in kk/kd berdekatan dgn kwsn rumah awk dan book appt buka buku, bawa sekali gmbr scan yg dh nmpk janin dan fetal heart.

1y trước

Terima kasih banyak2 🙏🏻