Heartbeat baby.

Salam semua. Heartbeat baby kebiasaanya kesan minggu ke berapa ye. Sebab saya ada masalah bleeding tapi tak heavy pd minggu ke-6 and dktr scan dari vagina alhamdulillah kantung and janin dlm keadaan baik. Cumanya dktr tak dgr heartbeat. Esok saya perlu amek darah. Ada sesiapa pernah mengalaminya tak? Saya risaukan kandungan saya.

1 Trả lời

Biasa 8w dh blh detect. Tp ada juga kes smpai 10w baru dgr..sbb irregular period.