confuse

salam semua, harini genap seminggu period delay. upt negative, smlm ada bersama dgn suami lepastu masa nk bersihkan ada mcm spotting darah, i tk sure darah period or what sbb dia keluar bersama air mani suami ( sorry agak lucah ) then i ingat harini dah period mcm biasa lah, sbb selalu kalau mcmtu esk nya terus cramp and period. but now tk period2 and tk sakit cramp langsung. confuse la ? ada siapa2 tahu sbb apa?

1 Trả lời

hcg awak x kuat lagi try buat test kalau xde jugak pergi klinik kdng2 samar2 kita x nmpk