Makan hati atau Blahh

Salam semua. Hai. Kalau korang ada bby first n umo 6 bulan. Lepas tu korang selalu menangis atau sedih. Terasa hati dengan mil n pasangan. Korang nak bertahan atau blah. Sy housewife.

5 Các câu trả lời

Kalau lps kawin tggl serumah mmg susah sis.lbih baik mnyewa.insyaAllah sis akn lbih happy.bgtau la kat husbnd sis.best sbnrnya lps kawin brdikari sndiri.ada privacy n apa kita nk buat semua pun bole.prkhwinn masi muda.usaha la dulu save the marriage.baby pun kecil sgt tu..

Wasalam.. duduk sekali ngn mil ke sis.. klu duk sekali ajak suami pindh.. mmg tk elok klu ddk sekali.. mil akan masuk campur.. sis slow talk la dgn husband.. doa bbyk sulaya dia faham.. smeoga dipermudhkn segala urussnnya sis

5y trước

ong mil tak patut masuk campur hal kita dalam didik/feeding anak hmm. Kalau setakat bagi cadangan takpe, but jangan sampai dah atur itu ini 😟

Share/discuss dengan suami. Kadang ada benda perlu juga bersuara. Yes ibu masih tanggungjawab suami tapi suami kena ingat kita pun ada hak sebagai seorang isteri :)

.. there's no way sya akan brthan kalau saya lh..

Kite faham sangat sangat perasaan tu 😔