Buka buku pink dkt KK kandungan 30 minggu

Salam semua. Boleh ke saya nak buka buku pink skrg? Kandungan dah masuk 30 minggu. Since first checkup saya buat dkt hosp swasta. Now dah ubah fikiran nak bersalin dkt hosp kerajaan. Boleh share tak siapa yg tahu?

3 Các câu trả lời

Masa kat swasta ada bukak buku kan? Bawka je buku tu. Tak perlu buka buku dua kali. Dr akan mintak buku yang swasta , dr akan tanya banyak soalan pasal checkup, scan dll. So prepare je smue document2 yang awak dapat masa kat swasta tu

Bawa jela buku pink swasta tu, boleh je bersalin kt kerajaan, tak payah pun buka buku kt kk pulak

Pergi je kk ckp nk buka buku pink gomen sebab nk bersalin gomen. Bawa sekali buku pink swasta tu