Buku pink tahun 2022

Salam/hi semua.. betul ke buka buku pink tahun ni kena rm31?? Klinik kerajaan. Sebab last 2019 buka buka pink rm5 je.. terkejut bila nurse cakap rm31... Memang kena bayar harga tu ke sekarang??#ingintahu

60 Các câu trả lời

tula setahu saya buka buku pink free . awk salah g klinik ni huhuhu

saya bukk buku pink xde kena bayar pun. test upt pun bayar rm1 je

saya bukak buku pink kat kk sementa 3/1 haritu takde bayar pun

Eh tempat saya free jer sis. Saya baru jer buat minggu lepas.

ptama kali sy dgr buka buku pink kena byr..stahu sy free je..

saya bukak free je..tu pun bayar rm1 je..checkup semua free..

Td saya baru ja buka. Free saja. Indada bebayar tu barang😅

bukan free ka? buka buku pink seblum ni pun x byr apa2..hehe

sy baru ja bkk buku pink. xda byr pn. rm1 ja byr. huhuhu

Takde bayar pun . Saya buat free je area kuala langat