Cat and pregnancy

Hello all! Banyak sangat dengar cerita tak elok ibu mengandung dekat dengan kucing. Tapi, saya sayang sangat kucing saya. Dia seakan-akan tahu yang saya mengandung. Sebab dia suka duduk dekat perut dan purr. Mommies semua ada pengalaman tak pregnant dan membela kucing?

Cat and pregnancy
47 Các câu trả lời

bila tahu pregnant and terjumpa orang buang anak kucing .. terus bawa balik and jaga .. belajar bela anak kucing dulu sebelum dapat anak sendiri 😂 banyak belajar benda baru , kurangkan rasa geli , belajar memahami , belajar sabar bila dia degil .. memang kucing tu manja sangat .. now , tengah tunggu hari je baby keluar