38 weeks

Salam semua , anyone boleh bgitau kt sygarasa contraction mcam mana? Saya rasa sakit pinggang hingga ke bhagian bawah perut belah kiri . Xdak lendir atau pendarahan berlaku atau pecah ketuban just sakit .

2 Các câu trả lời

Ank 1st dlu...sy sakit contraction kt bawah smpai dh nk bersalin ...mcm nk kena senggugut ..sakit mmg xingt apa..mkn mnum pun xbleh . Awal 1 mnggu sblum due date...3cm dh sakit sgt smpai trus msuk wad hospital 4am....930am 5cm...3lbih msuk laboor room. .dh buka 10cm...tp xde tenaga sbb xlalu nk mkn mnum (contraction sakit kt bwh)..so kena operate...dh 6tahun ank skrg...🤭

Mcm sy sis..sy bru 36weeks