Batuk Berkahak

Salam semua, ank sya btuk berkahak sdgkn ospital da bgi ubat... Msih tak hilg kahaknya.. Da, mcm2, sya cube, hilgkan kahak ank sya.. Tpi msih ada.. Sejak mkn ubt jnis syrup yg ospital bgi... Njis ank sya warna hijau lumut.. Ank sya bru 3 month... Risau la sya kahaknya msih ade.. Ade ppe pndpt tak?

188 Các câu trả lời

Ank sy ada kena batuk sy ltk ubat batuk tampal2 tu alhamdulilah elok

guna aow sis.yg hjau brk tu lma brk,mcm 2 hri x brk.bby kumpul brk.

coba bagi cream youbaby banyak ok lah tuh cream buat kahak kluar

atau try yg ni... kahak akn kluar mlalui najis

Cube akk pakaikan minyak bawang putih ..sapukan di dada dia

Sama la anak saya pun najis hijau tapi mix dengan kuning

Try pakai baby herbal cream tropika tgk insyaallh sembuh

ank sy bru 2bln selsema batuk brkahak.. vick je dpt bntu

saya pun sama...anak sy da pergi neb tp still sama..a

saya sapukan dgn minyak cengkih..Alhamduillah brkesan