WFH sambil jaga baby

Salam semua, ada tak yang WFH dan jaga anak di rumah? Boleh kongsikan pengalaman? Is this doable? Please help me out im a first time mama :( #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

depends on the baby’s needs. kalau baby tak high demand atau mmg jenis easy going mmg takde masalah. takes time nak adjust tapi doable dan agak penat. tgk jgk jenis kerja mcm mana. kalau tak byk meeting dan boleh buat kerja sendiri lagi senang nak manage