Adenomyosis

Salam semua, ada tak mommies sni yg ada adenomyosis tetapi bjaya pregnen.

1 Trả lời

Hai sis..saya xda adenomyosis ni tp sis bole follow group adenomyosis kat group..mngkin kat sna sis bole baca pngalamam dorg. 😃

4y trước

Sabar, usaha & bykkan berdoa. semoga usaha kita akan berhasil, Insha Allah dgn izinnya semua akan dipermudahkan🤲🤲🤲 saya lepas je menjalani operation laparoscopy utk buang cyst kiri & kanan Dr. sahkan tiub saya blok dua². klu nak pregnant kena jalani sekali lg pembedahan @ pregnant secara IVF tapi kuasa Allah tiada siapa yg boleh menidakkan 7 bulan lepas pembedahan saya disahkan pregnant alhamdulillah 🤲🤲🤲 semoga ada rezeki buat sis 1 hari nanti utk memiliki zuriat 🤲🤲🤲