FM vs EBM

Salam semua. Ada cara tak nak tenangkan hati? Baby saya 3bulan full bf. Alhamdulillah rezeki anak susu banyak. Tapi family in law sy tak habis2 tanya tak bagi susu botol ke, baik mak hsbnd baik makcik2 hsbnd. Kata nanti susah nak tinggal. Eh sy nak tinggal g mana. Sy full hwife Saya duk kl kadang2 adk sdara mcm brgurau ckp klau pkai susu botol nie dh lama bawak blik kg. Baby sy nie cucu sulung. Sy mcm terasa la. Sy mak dia nak jaga dia kenapa org lain sibuk2 nk bawak dia. Memang wajib eh bg FM. Anak sy pulak suka ngempeng, sy bwak msuk bilik susukn dia. Dia org lak stress kata asyik ngempeng je tk dpt nk gomol2?. Tu agknya tak hbis2 suruh bg FM. Stress betul rasa. Husband siap dh beli FM n botol. Aduhai pening laaa

2 Các câu trả lời

sma dgn sye...Ske mmerap...Laki k ank sis...Suh bg puting kosong...Sye dh mnyesal sb dlu ikut mertua suhcmpur fm kta ank ske kuat mnum susu...Lpas ank kdua trus trget xikut ap3 org kta...Df je ank...Biar mnympeng je...Xnk ajr ape2 ank kdua...Ank prtma sesal sb ikyt yg mertua...

3y trước

elok lah nngempeng dgn ibu, lg² musim skrg ni jgn bg ngempeng dgn sebarang org...

Bagus la ngempeng cmtu. Sebok je nk arahkan org mcm2. Nnt baby kne gomol dpt kuman plak. Hhaha. Biarkan