Darah di kemaluan baby girl

Salam sejahtera semua, saya nk tanya baby girl saya dah 7m lebih , normal ke klw ada keluar darah sedikit dekat kemaluannya . Ada tak ibu3 yang ada experience ni . Harap boleh membantu sy. Terima kasih

7 Các câu trả lời

selalunya baby girl new born ada keluar darah sikit2. akan hilang dlm beberapa hari. kalau dah 7 month x pasti pula. .

4y trước

ok3 tq sis

ank sy baru lahir ad keluar darah,tp xbyklah,just tanda dot gtu.. doc kata normal.

kalo nak kepastian teros pergi klinik..xyh tgu org jwb..lain budak lain masalhnya

tak normal sis jumpe doktor untuk kepastian..

tolong jawapkan😭

up