FARM FRESH GROW OK X?

Salam sejahtera mommies. Boleh kongsi testimoni utk sesiapa yg ada bg anak minum farm fresh grow? Anak saya 1 yr 9 mnths. As for now masih consume dumex mamil sbb sblum ni ada masalah sembelit teruk. Ingt nk try farm fresh grow sbb katanya xda maltodextrin. Ok x susu tu? Tysm in advance.

2 Các câu trả lời

Susu ni bagus takde gula tambahan. Anak saya minum susu ni okay. Berat pon senang naik. Sehari minum 3-4 kotak. Plus anak saya suka minum air masak, Alhamdulillah takde sembelit