Chickenpox During pregnancy

Salam , saya terkena chickenpox waktu prengnant 15 weeks ada tak sape2 pengalaman macam saya , saya risaukan baby dalam perut 🥺 , kalau ada yang pengalaman macam saya boleh share tak 🙏

2 Các câu trả lời

kalau tak silap sy ada dgr masa seminar penyakit berjangkit, chickenpox tak effect kandungan tapi kalau penyakit rubella bahaya untuk kandungan

12mo trước

yeke , harap2 baby ok sy risau 🥺 tq ye sudi komen ❤️❤️❤️

Kalau perlu mungkin kena ke klinik ambil antiviral, saya influenza mmg makan habis antiviral, masatu 11w baru

12mo trước

Alhamdulillah ❤️😊