Sekadar bertanya

Salam, saya sekadar bertanya.. boleh saya tahu tanda awal kehamilan? Berapa hari ni breast saya sakit sgt, lpstu bawah perut mcm cramp skit2 je. Tapi bila test upt negative - .. btw period sy tak teratur. Tp dalam hati kuat mengatakan ada isi, tapi taknk la berharap lg, sbb sblm ni bulan 3 sy gugur 4bulan. Maaf, ada jawapan tak untuk soalan ni ?

2 Các câu trả lời

saya juga gugur bulan 3 hari tu. bulan 9 ini saya positif tapi line kabur2 .