Tip penghasilan susu badan untuk anak angkat

Salam. Saya punya anak angkat berusia 24 hari. Ada tak kat sini mommy yang berjaya produce susu badan untuk anak angkatnya? Saya nak sangat susukan anak ini supaya mudah urusan masa Akan datang. Anak ini adalah anak lelaki dan saya juga punya anak kandung perempuan yang berusia 2 tahun 2 bulan dan saya pula berusia 40 tahun. Pada pengalaman saya yang lepas, 2 kali melahirkan, saya hanya berjaya bf sehingga habis pantang, paling tepat 2 bulan sahaja. Bolehkah saya berjaya menghasilkan susu untuk anak angkat saya ini berdasarkan pengalaman lalu saya?

2 Các câu trả lời

Dapatkan nasihat Lactation conselor (LC). Saya ada baca kes2 yang berjaya, dengan ransangan dan ubat2. Kena selalu pam dan bagi baby hisap breast. Semoga berjaya.