mengurut

Salam.. saya pregnant 3 bulan. pagi tadi saya jatuh tngga, perut xsakit ape pun, sebab saya sempat tahan dr terhempas punggung, cuma kaki saya terseliuh n lebam.. boleh ke pregnant nk mengurut kaki yang terseliuh tu ye? mohon pncerahan tentang mengurut. Sebab ada cakap takleh mengurut , tkut terjejas pada kandungan.

1 Trả lời

Sis da pegi klinik ke cek? Kadang mmg perut tak rse sakit tpi dalam kita tak thu. Better sis pegi cek utk pastikan baby dalam rahim ok ke tak. Kadang kita rse terkejut pun bole effect. Sye suggest sis cek kandungan dlu, if smua ok bru consult doc tnya leh urut kaki ke tak

5y trước

Ok sis, u too..tc and moga yg baik2 shaja buat sis ngan baby ♥️