mmg normal ke

salam, saya preggy 6weeks. Dah 2 harini sakit sangat pinggang. Harini lagi la macam nak patah rasanya. Normal ke semua? saya tkde bleeding atau spotting ataupun alahan. dh sakit cmni asik kena baring. Sy pulak mmg kerja mmg tk larat 😣

2 Các câu trả lời

NORMAL... 😬 Masa saya awal2 pregnancy pon mcm tue jgk. Perot cramp / sakit pinggang / pening kepala & bila balik dr keja, rasa nak baring & tidur ja ☺️

3y trước

betul. balik je kerja terus cari katil. kalau boleh kt tmpt keje tu kalau ada tmpt bring dpt baring skjap pun jadi lah.

nrml sis