bby krg gerak

salam saya nk tanya ibu2 kt sini ada tak masalah cam saya bby kurang gerak last cek kemarin kt kk 124 jtgnya bby ..pagi dlm koi 8cmtu ada rasa gerakan sikit2 .time dalam pkoi 9-10 pgi tadak lgsung lepastuu gtaw kt nurse kt kk dy cakap terus g hospital .. dlm perjalanan g hospital bby ada kick kuat jgak .. pastuu dekat hospital doktor cek jantung siap scan ok jaa semua berat bby pon 2.9kg ..tapi saya kena admit wad jgak .. katanya esok saya kena pantau jantung baby lagi ..sekarang saya belum ada tanda2 lagi sakit2 pinggang tuu normal laa time 38weeks jalan belum buka g time doktor cek .. harini belum cek lagi dan ttaw jalan buka taklagi .. hari2 saja naik tangga turun tangga pusing mall apa .. bbyfirst tq belum ada pengalaman lagi ..dan ada yg kata kena tahan wad lagi sebab due 3hari g betoi kaa

1 Trả lời

Saya hari tu mcm sis ! Baby kurang gerak . Baby jd mcm distress . Pegi hosp jalan dh buka 7cm tp baby tak leh keluar juga . Emergency czer , tgk2 tali pusat dh lilit leher baby . Tp alhamdullillh baby selamat . Sbb cepat kn pegi hosp biar doc pantau .