First pregnant

Salam.. saya nak tanya,normal ke kalau pregnant 10 week bila scan tak nampak.. ?

11 Các câu trả lời

Xnmpak ape sis? Kantung ke heartbeat? Klau kantung spatutnya da nmpak klau 10w. Klau heartbeat certain org lmbat skit

Normal sis, sy repeat scan after 2 weeks alhamdulilah nmpk kantung n heartbeat, take cre ya, folic asid jgn lupa

Dpnd. Klu regular period x normal...tp nnt doc akan repeat scan masa 12w..

Normal..saya untuk first prggy ni masa 11-12 week pn Bru nmpk kantung

Ikot pad janin. Kdg janin ni pandai nyorok 😌

Normal..sbb ikut pd kandungan

Sy pn blm nmpk kantung lg,

Tunggu lg 2minggu

Normal sis 🤗

Ya normal