Susu formula

Salam , saya nak tanya susu formula ape lg yg ok ?saya dh try Dutch baby -berkahak , similac lactose free-sembelit , lactogen-cirit , sy dh buntu , satu lg ank sy jeluak yg bnyk mcm muntah susu , adakah xsesuai atau terlampau kenyang walaupon dh diburp,arap ibu2 dpt kongsi pendapat..

3 Các câu trả lời

susu fm ni mmg kena cuba banyak kali baru jumpa yg serasi. Try dulu dari susu murah. Jgn terus cuba yg mahal sebab nanti mindset kita akan fikir susu murah tak bagus.

kalau selalu muntah2, boleh cuba frisolac AR, anti-regugitation

3mo trước

ya btl ank Sa muntah hidung mulut Hari tu mmg truk la kesian baby Susu tiba tiba muntah.. Dr recommend Susu Ar sekarang baby minum enfalac AR so far sekarang smua baik baik

try S26