susu

Salam , saya nak tanya , saya ni tak minum susu, apa segala jenis susu memang saya tak boleh telan... saya prgnnt 11week dokter pesan supaya saya minum susu , tapi tak boleh telan setitik susu , susu hl, ducth lady, anmum , susu tin pon tak boleh. Ada tak pengalaman mummy kat luar sana nak share apa minuman atau vitamin yg boleh menyihatkan bayi nd ibu ?

1 Trả lời

Awak boleh ambil pil calcium ataupun makan makanan yang kaya dgn kalcium..kena google makanan yang kaya calcium..tak silap saya salah satu is brokolli.