Sakit perut

Hi salam, saya nak tanya. Saya dah delay period 5hari. Selama 5 hari delay ni. Saya ada rasa sakit perut mcm senggut selama 3 hari. Tapi sekejap sekejap yang kerap. Tu tanda pregg ke? Atau nk period? Saya fobia nak try upt #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

4 Các câu trả lời

dua2 boleh jadi sis. awal pregnant pun biasa ada cramp, nak period pun biasa ada cramp. nak tahu yang mana satu, memang kena test. kalau sis tak nak test lagi, tak apa. sis tunggu je. kalau period tak datang, after lagi 2 hari ke, baru sis test ya.

Check upt dulu sis, tapi selalu kalo simptom pregnant rasa cramp perut macam senggut,sy sedang alami tu skrg

11mo trước

alhamdulillah. sama lah kita sis due bln 6 .

Supposedly even period delay 1 hari upt test dah boleh positive, cuba test dlu, tanda setiap org lain2

kena cuba try. kalau awak fobia nk try upt. kami dlm ni pon xdpt nk bantu awak