12 minggu rasa penat

Salam saya nak tanya. Saya 12 minggu. Normal ke rasa penat macam susah nak bernafas. Pergi tandas pun penaat. Solat mengaji pun terasa penat. ##ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

normal sis , setiap ibu mengandung akan terasa penat ny cuma beza waktu je . ada org bertenaga fes hamil ada org mudah penat . janji sis pandai jaga waktu rest je . bykkan mkn bkhasiat tambah tenaga .. air masak jgn kurang minum

Normal sis