Dari Breastfeeding Ke Susu Fm

Salam, saya nak tanya betul ke kalau anak yg full bf bila tukar ke susu fm akan mengalami cirit birit? Atau tu tanda susu brand tu tak sesuai? Saya dah tukar brand 2 kali dah. Sama juga. Then, Mil saya ada bgtahu pasal ni sbb saya tengah pregnant, jadi hormon pregnant ni yg menyebabkan anak cirit birit. Saya pun pening nak tukarkan susu fm brand apa lagi. Tambah lgi nak cari sample susu payah sekarg.

1 Trả lời

biasanya kalau baby cirit birit ni, susu tu yang tak sesuai dgn baby . sis guna susu apa yg 2 tu?