bil hospital

salam saya nak tanya berapa bayaran hospital time kita bersalin . pihak hospital cas mengikut cara kita bersalin kaa cmna ? #hospitalkerajaan#

2 Các câu trả lời

Wslm. Klau x silap ikut cara bersalin mommy. Mcm sya sblm ni seminggu kt ward sbb bukaan jalan lambat sgt. Sehari 1 cm. Tpi sya bersalin normal. Bil sya klau x silap dlm Rm75 cmtu.

5y trước

ok tq

Ikut cara bersalin sis. Selain tu, cas juga dicampur dgn ujian dan caj wad. Biasanya bersalin normal rm10 Bersalin czer rm100 Wad caj 1 mlm rm3 (kelas 3) Ada ujian2 lg.