Badan Baby Naik Biji Halus

Hi salam. Saya nak tanya. Badan anak saya jadi macam ni. Umur 2 bulan. Fully bf. Ada sape2 penah jadi macam ni? Nak sapu apa ye?

Badan Baby Naik Biji Halus
3 Các câu trả lời

Sama dengan anak saya. Baru masuk 2 bulan. Saya tukar sabun mandi dengan lotion dia. Saya tak pakaikan bedak powder apa2 sebab takut kadang tak serasi dengan baby. Lepas tu saya sapu kan skeenz jenama tasneem.. Alhamdulillah makin pulih ruam² dia..

anak saya pun ada mcm ni dulu, tapi tak banyak macam dlm gambar. Saya tak pasti sebab panas/ susu/ sabun tak cuci bersih. saya letak minyak zaitun dan lotion QV kadang letak minyak bebe anugerah

Anak saya naik kt kepala, saya ikhtiar macam2, last2 guna snowwhitte treatment lotion Alhamdulillah dgn izin Allah kurang