Kencing manis sebelum mengandung

Salam.. Saya nak tanya.. Ada tak yang pengalaman hidap kencing manis sebelum mengandung seperti saya.. Sekarang ni usia kandungan saya 3minggu 10hari.. Dah 5 hari saya masuk wad.. Makan pun Makanan yang diberi pihak hospital.. Tapi Bacaan gula sebelum Dan Selepas makan Tetap tinggi.. Selain pil Dan insulin yang diberi.. Ada ke cadangan ubat traditional yang sesuai untuk saya.. Saya risaukan keadaan kandungan dalam perut ni.. Siapa yang ada pengalaman tolong la bantu saya..

2 Các câu trả lời

try mnyk kelapa dara ibu , sy time preggy ska mkn manis , tp alhamdulillah ok

5y trước

tu mnyk dia , kt group info ibu hamil rmai agent dia

Blend peria+epal hijau

5y trước

Waktu minum bila ye..