Kencing keluar pasir

Salam. Saya nak tanya, ada tak mommies kat sini yg experience baby lelaki kencing keluar pasir? Baby saya dah 7m+, sy start bagi mkn ikan bilis baru2 nii. Pastu sy perasan kencing kat pampers berpasir warna oren2 mcm tuu.

2 Các câu trả lời

Kawan saya pernah ada experience anak dia kencing kristal... Doktor kata sebab dihidrate. Tapi better awak bwk gi jumpa doktor

I've never heard of this.. maybe search the internet then Kalau dia suruh consult with your doctor, you should go and pls update with me, I really want to know why. Something new to me now