Darah haid atau darah implantasi

Salam , saya nak tanya 3 hari lepas masa saya buang air ada lendir warna coklat keluar saya ingat period , tapi lepas pakai pad memang tak keluar langsung darah tu , harini saya try korek guna tisu keluar warna pink macam ni . Saya last period bulan 12 . Btw anak sulung saya baru 9 bulan . *GAMBAR KOTOR SIKIT 🙏🏻

Darah haid atau darah implantasi
1 Trả lời

dah cek UPT ke?kalau pregnant mybe sbb implantation...kalau nagetif mybe sbb nk period...atau kalau lps bersama mybe juga sbb kat dlm ada luka...