Keputihan itu GBS

Salam saya nak masuk 22 weeks kerap sangat datang keputihan...pakai pantiliner kdg nampak wrna macam kuning kehijauan..nomal x, tp xde gatal pon, cuma tpksa tukar pantiliner..utk solat#bantusharing #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #bantujawabanbunda²please Ini dikatakan gbs ke

1 Trả lời

seems like gbs sebab i pregnant +ve gbs and keputihan kuning kehijauan. can tell your nurse. nanti dorang akan buat swab