Scan 5 minggu?

Hi salam, saya masih di awal kehamilan lagi. Baru 5 minggu, boleh ke saya scan masa 5w ni? Dah boleh nampak ke… #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

9 Các câu trả lời

boleh je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

5 minggu masih belum nampak lagi sis. Hanya nampak kantung je. Sama macam saya juga dulu scan 5 minggu hanya nampak kantung saja. Scan 8 minggu nampak dah baby. Next scan 11 dah boleh dengar heartbeat dia 🤗

kalau 5 week sya scan nmpak kntung je sis. saya mmg tak nk scan, sbb nk tggu week 8 , tapi sbb bleeding trus doc scann.

tggu bsar sikit sis,dulu prnah dh scan awal,x nmpak lpas tu kecewa ..kandungan ke4 ni sy tggu 10weeks baru scan

kalau nk scan blh je sis sbb blh thu kandungan luar rahim atau x ...biasa 5 weeks dh blh nmpk kantung

boleh nampak kantung , klau 6-7w dh blh nmpk yolk sac klau klinik tu mesin canggih

nampak kantung ja sis selalunya 5w,klau 8w insyaallah akan npk baby&jantung..

Saya scan pertama kali masa minggu 6. Nampak heartbeat baby.

Sebaiknya 8w keatas. 5w xnmpk apa2 lg.