35weeks 3 day

Salam. Saya first pregnancy xtau mcm mana rasa contraction. Dh berapa hari perut sy kerap mengeras. Harini mengeras lagi n sy dah stat sakit pinggang n punggung kt ofis ni. Selalu duduk dpn pc xrasa sakit. Ni ttbe rasa sakit nk duduk. Perlu ke hospital ke ya. Sbb xde turun apa2 tanda pun lagi. Smlm je ada mcm tompok coklat gelap hitam kat pad.

1 Trả lời

contraction tu rasa mcm sakit senggugut yg berterusan..makin lama makin kerap sakit kena terus ke hospital. kalau rasa sakit sekejap2 lepas tu hilang tak sakit dah tu contraction palsu.