zincofer

Salam. Saya dah lam tak makan ubat zincofer yg nurse bg. Xpe ke?? Sbb mkn je muntah sampai skrg dh 15w pun mkn still muntah. Sy dah ckp dkat nurse yg mkn ubt tu muntah dia sruh mkn waktu mlam.. Tp sy loya xthan. So skrg sy just minum ssu anmum n mkn buah2 je byk. Msa 6week sampai la masuk 9 week saya mkn ok xde msalah muntah. Lps 9 week trus xdpt telan.. Effect x bby saya??

1 Trả lời

Hb ok x?,klu hb mkin turun masalah jgk..kna bykkn mkn mknan yg bleh tngktkn hb la nt..

5y trước

Alhamdulillah stakat ni 2 kaki checkup hb sy 12, cma xboleh nk telan hri2 ubat tu. Cuba msti muntah.