Sakit gusi denyut

Salam , saya da 32w.. sakit sangat gusi terasa hingga ke urat kepala sampai tak boleh tidur malam dah 3 hari.. ada apa apa petua tak😢😞 kadang tu sakit sampai pening kepala stress sebab tak dapat tidur esok nya kerja dari 930pg-10 mlm.. letih sangat 😭 #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

boleh minum paracetamol,tp yg 500mg sahaja ya. apa2 pun boleh tanya doc,mungkin ada ubat lain yg doc boleh bagi selain paracetamol

beli magnesium dear, skt gusi ni sebb kekurangan magnesium. beli kt farmasi in shaa Allah magnesium ni bagus sgt