Bila pam susu badan keluar sikit

Salam. Saya bersalin anak pertama dan baby masih di nicu. Sekarang terpaksa pam susu sebab taknak bagi bengkak. Bila sekali pam, keluar 1 - 2oz je. Boleh ke kalau saya minum milk booster walaupun tak pernah bf baby lagi? Saya takut jadi banyak susu tapi bila pam keluar sikit je 😅#firstmom #firstbaby

13 Các câu trả lời

awal² bersalin mmang susu x bnyk sgt tp selalunya selepas berurut susu akan keluar bnyk..

awal2 susu mmg sikit. tp susu pekat. bykkan minum air dan selalu jaga emosi.. jgn stress.

kena consisten sis, lama² dia byk.. sis pun jgn stress nti susu xkluar..