Sawan semasa mengandung

salam. Saya baru je kena serangan sawan ketika tidur dan bila saya terjaga badan sakit mulut luka2. Saya mmg ada sejarah kena sawan sejak unur 27 tahun. (3 tahun lalu). Cuma dah lama l/kurang 6 bulan dah xkena lansung. Adakah kesan tak pada kandungan sy?

2 Các câu trả lời

Allahu... puan, jumpa doktor segera ya. Baru tahu boleh kena sawan semasa tidur. Saya minggu ke -12 , doc dah prescribed ubat2 yg elakkan risiko sawan, tekanan darah tinggi, cramp bagai sbb saya hamil pd umur berisiko. Saya redha je makan ubat2 tu w. pun saya tiada sejarah risiko semua tu. Mencegah lebih baik daripada mengubati. moga semuanya baik puan tanpa mudarat. 🤲💐

sis rujuk kt klink kk nnt ngn misi camne..myb dirorg refer pd doc