Bacaan Air Gula

Salam. Saya baru dapat result air gula. Before 4.8 after 7.3. Saya tengok dalam buku pink below 7.8 after is still okay tapi ramai jugak yang saya baca dalam ni result after 6.7 pun dah kena buat bsp. Saya risau 🥲 boleh share ke siapa siapa yang ada pengalaman kena bsp. Berapa bacaan korang ye? #firstmom

1 Trả lời

bacaan air gula after 2hours mnum air gula kena bwh 6.7. bru kira xde gdm. kalau atas dri tu kita kira ade gdm. tpi x mestinya mommy sangkut minum air gula bsp x cantik. mcm saya buat bsp doc kate elok cantik. pagi 4.6, tgh hari 4.9, ptg 4.8 mlm 5.8